ΥΓΕΙΗ ΜΑΛΛΙΑ & ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ…

ΥΓΕΙΗ ΜΑΛΛΙΑ & ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ…

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!!  

Ο «πρίγκιπας» βρέθηκε!!! Έτσι έφτασε και η μέρα που το όνειρο κάθε γυναίκας γίνεται πραγματικότητα!!! Ο γάμος της!!! Μαλλιά, μακιγιάζ, νυφικό όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια! Τι νυφικό χτένισμα όμως να επιλέξετε ώστε να ξεχωρίσετε και να σας αναδείξει και πως πρέπει να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας λίγες πριν πριν τον γάμο ώστε να φαίνονται ζωντανά και γεμάτα υγεία;

Τις απορίες μας έλυσαν η ιδιοκτήτρια και κομμώτρια του κομμωτηρίου «ΖΩΖΩ» στην Μυτιλήνη κ. Ζωγραφία Ζωγράφου και η κομμώτρια κ. Σαμίου Μυρτώ.

Τα μαλλιά  της νύφης την ημέρα του γάμου εκτός από καλοχτενισμένα θα πρέπει να λάμπουν από υγεία και φρεσκάδα τονίζει η κ. Ζωγραφία. Η συχνή χρήση βαφής μαλλιών, τα προϊόντα styling, η συχνή χρήση του σεσουάρ και το συχνό λούσιμο ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας και χάνουν την ζωντάνια τους συμπληρώνει η έμπειρη κομμώτρια. Υπάρχουν ειδικές θεραπευτικές αμπούλες για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Χρησιμοποιούμε φυτικά προϊόντα και αποφεύγουμε την χρήση των χημικών καταλήγει. Επίσης σημαντικό ρόλο στην υγεία των μαλλιών μας παίζει και η διατροφή. Τροφές όπως λαχανικά και φρούτα συμβάλλουν στην θρέψη της τρίχας.

Αφού λοιπόν προετοιμάσαμε τα μαλλιά μας ώστε να είναι υγιή και λαμπερά σειρά έχει η επιλογή του νυφικού χτενίσματος! Βοηθήστε την κομμώτρια ώστε να καταλάβει τι είναι αυτό που δεν σας αρέσει και τι είναι αυτό με το οποίο αισθάνεστε  άνετα και όμορφα!!

Ο κομμωτής θα πρέπει να ακούσει την νύφη. Ότι θέλει και ότι της ταιριάζει τονίζει η κ. Σαμίου. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του νυφικού χτενίσματος θα πρέπει να παίζει και το νυφικό μας λέει η ίδια. Αν για παράδειγμα το νυφικό είναι κλειστό μέχρι τον λαιμό τότε ένας καλοχτενισμένος κότσος είναι μια πολύ ωραία επιλογή. Αν πάλι θέλει ένα χτένισμα λίγο ποιο ανάλαφρο και θηλυκό  τότε μπορούμε να αφήσουμε τα μαλλιά κάτω κάνοντας κάποια πιασιματάκια και μπορούμε να τοποθετήσουμε  αληθινά λουλούδια μας λέει η κ. Σαμίου. Το παν είναι να αποφεύγεται η υπερβολή. Όσο ποιο απλό  τόσο ποιο όμορφο.

Τέλος αναφέρει ότι μπορούμε να τοποθετήσουμε ορισμένες  τρέσες στο μαλλί ώστε να φαίνεται ποιο πλούσιο. Επίσης η τρέσα είναι φιλική στην τρίχα. Η τρέσα κουμπώνει πάνω στο κεφάλι σε αντίθεση με τα εξτένσιον που τοποθετούνται με κόλλα!

 Φορέστε και το ποιο λαμπερό σας χαμόγελό σας και απλά απολαύστε τη στιγμή. Εξάλλου είναι η μέρα σας…

Διεύθυνση :  ΠΙΤΤΑΚΟΥ 6, 81100 Mytilíni, Lesvos, Greece
Τηλέφωνο : 2251022840
Email :  zozocoiffure@outlook.com

Βρείτε το κομμωτήριο «ΖΩΖΩ» στο facebook : Κομμώσεις ΖΩΖΩ

Κομμώσεις Ζωζώ