ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ… ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΛΗΨΕΙΣ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ… ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΛΗΨΕΙΣ!

Πολλά είναι τα ερωτήματα που γεννιούνται στην πρώτη μας επαφή με τον φωτογράφο γάμου. Τι θα πρέπει να αποφεύγουμε να κάνουμε κατά την διάρκεια των λήψεων; Πως θα καταφέρουμε να βγάλουμε μοναδικές φωτογραφίες; Τις απορίες μας θα λύσει η κ. Ανδρέου Έλενα φωτογράφος από την Θεσσαλονίκη.

Κ. Ανδρέου θέλω να μου πείτε λίγα λόγια για εσάς.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Ανήκω στη κατηγορία των ανθρώπων που λειτουργώ κυρίως με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική. Προσπαθώ να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά της ζωής όσο και αν αυτό ακούγεται ουτοπικό στις μέρες μας.

Πώς προέκυψε η ενασχόληση σας με τη φωτογραφία ?

Στη φωτογραφία με οδήγησε η ανάγκη μου για έκφραση συναισθημάτων για όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα μου και γύρω μου. Ξεκίνησα ερασιτεχνικά από μικρή ηλικία . Μεγαλώνοντας όμως μου έγινε απαραίτητη και αποφάσισα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα, κάτι που θεωρώ μεγάλο προτέρημα να μπορείς να συγχωνεύσεις τη δουλειά με αυτό που αγαπάς.
Παρακολούθησα λοιπόν σεμινάρια για να γνωρίσω και το τεχνικό κομμάτι της φωτογραφίας ώστε να μπορώ να αποδώσω με το καλύτερο δυνατό τρόπο μοναδικά συναισθήματα στους θεατές των δημιουργιών μου!!
Η φωτογραφία γάμου με κέρδισε για ένα πολύ απλό λόγο, το πάρτι συναισθημάτων που αποτυπώνεται σε κάθε πρόσωπο και σε κάθε χρονική στιγμή από τη αρχή μέχρι το τέλος εκείνης της μέρας.

Τι συμβουλεύεται στα ζευγάρια ως προς την επιλογή φωτογράφου.

Το βασικό για να μπορέσω να αποτυπώσω τα συναισθήματα που ξεχειλίζουν την ημέρα του γάμου είναι να έχω πολύ καλή επικοινωνία με το ζευγάρι. Για αυτό και η επιλογή του επαγγελματία που θα επιλέξει πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την χημεία και όχι με το κόστος. Πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι θεωρώ εγώ προσωπικά μεγάλη τιμή να σε επιλέγουν να παρευρεθείς και να συμμετέχεις σε μια τόσο σημαντική μέρα της ζωής τους.

Τέλος δώστε μια συμβουλή στα ζευγάρια για επιτυχημένες φωτογραφίες την ημέρα του γάμου τους.

Η ημέρα του γάμου συνήθως προκαλεί αρκετό άγχος στο ζευγάρι και κυρίως στις μέλλουσες νύφες και αυτό δυστυχώς αποτυπώνεται στις φωτογραφίες. Οπότε η δική μου συμβουλή δώστε μεγάλη βάση στο έγκαιρο προγραμματισμό όσο αναφορά τη διοργάνωση για να εξαλείψετε κάθε πιθανό ενδεχόμενο άγχους αλλά την ημέρα του γάμου μην αφήσετε να σας επηρεάσει τίποτα ακόμα και αν υπάρξουν κάποια παρατράγουδα, συμβαίνει σε κάθε γάμο, απλώς προσπεράστε τα. Ζήστε κάθε στιγμή, βιώστε κάθε συναίσθημα , χαρείτε τη μέρα σας στο έπακρον.

Έλενα Ανδρέου

 

 

 

 

 

 

Τηλέφωνο : 6980336888

Βρείτε την κ. Ανδρέου Έλενα στο διαδίκτυο : http://andreouelena.wix.com/andel