ΑΓΟΡΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ… ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ!

ΑΓΟΡΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ… ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ!

0 1628

Τα φωτιστικά όπως και τα πολύφωτα είναι απαραίτητα σε κάθε σπίτι. Η λειτουργική τους πλευρά αλλά και η διακόσμηση που προσφέρουν στο σπίτι τα κάνουν απαραίτητα. Πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι για να αγοράσουμε κάτι εντυπωσιακό θα πρέπει να ξοδέψουμε αρκετά χρήματα σε μια οικονομική περίοδο όχι και τόσο καλή.

Η τιμή για ένα απλό φωτιστικό μπορεί να ξεκινήσει από 20 ευρώ. Αν επιλέξουμε ένα σχέδιο απλό-μοντέρνο τότε η τιμή μπορεί να φτάσει τα 100 ευρώ. Αν πάλι θέλουμε κάτι ποιο εντυπωσιακό και αγοράσουμε ένα φωτιστικό με κρύσταλλα τότε η τιμή εκτοξεύεται  έως και 200 ευρώ δηλώνει η κ. Προδρόμου Δήμητρα ιδιοκτήτρια του καταστήματος ηλεκτρολογικών υλικών  «ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» στην Μυτιλήνη.  Πως όμως θα επιλέξουμε το κατάλληλο φωτιστικό για το δικό μας σπίτι;  Η επιλογή των εσωτερικών φωτιστικών έχει να κάνει πάρα πολύ με την επίπλωση και το ύφος του σπιτιού. Πάντα υπάρχει τάση στην μόδα απλά θα πρέπει να ακολουθούμαι το στυλ του δικού μας σπιτιού τονίζει η επιχειρηματίας. Αν για παράδειγμα το σπίτι είναι διακοσμημένο με καφέ επίπλωση και επικρατούν τα γήινα χρώματα τότε οι επιλογές θα πρέπει να είναι κλασικές. Αν πάλι υπάρχουν μοντέρνα στοιχεία θα μπορούσαμε να βάλουμε έναν εντυπωσιακό πολυέλαιο μεταλλικό ή κάποιον με μεγάλα καπέλα για το χώρο του σαλονιού καταλήγει η κ. Προδρόμου. Θα πρέπει όμως τα φωτιστικά της οροφής να συνδυάζονται με αυτά του δαπέδου; Η κ. Προδρόμου μας απάντησε ότι θα πρέπει να επιλέγουμε τα φωτιστικά οροφής που μας αρέσουν και στα φωτιστικά δαπέδου μπορούμε να βάλουμε μια άλλη πινελιά. Τα φωτιστικά δαπέδου μπορούμε να τα συνδυάσουμε με την επίπλωση του σπιτιού και όχι τόσο με τα φωτιστικά της οροφής τονίζει η επιχειρηματίας.

Τέλος όσο αφορά τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου αν το σπίτι μας είναι παραδοσιακό μπορούμε να επιλέξουμε μπρούτζινα φωτιστικά σε καφέ χρώμα. Σε αντίθεση με ένα μοντέρνο σπίτι που μπορεί να επιλέξει απλίκες ή χωνευτά φωτιστικά ή ακόμα και φωτιστικά κήπου για να φωτίζονται τα φυτά σας καταλήγει η κ. Προδρόμου.

 Προδρόμου Φωτισμός1

 

 

Τηλέφωνο : 2251086070

Διεύθυνση : 5ο χλμ Μυτιληνης-Καλλονης(Διπλα στην electronet)., ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Βρείτε το κατάστημα ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε στο διαδίκτυο : 

fb ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε