ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!

Το μακιγιάζ την ημέρα του γάμου θα πρέπει να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της νύφης και να κρύβει τις ατέλειες. Το νυφικό μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό και εσείς θέλετε σίγουρα να δείχνετε εκθαμβωτικές. Θα πρέπει να μη δείχνει ψεύτικο αλλά φυσικό και συγχρόνως να καλύπτει τις ατέλειες του δέρματος.
Πριν το μακιγιάζ θα πρέπει να γίνει μια προετοιμασία στο δέρμα. Αν υπάρχουν μαύρα στίγματα, λιπαρότητα ή ξηρότητα τότε θα πρέπει να προηγηθεί κάποια θεραπεία δηλώνει η κ. Χοτίδου Ελένη-Ρόδω αισθητικός από την Θεσσαλονίκη. Ένας βαθύς καθαρισμός καλό θα ήταν να γίνετε ενάμιση μήνα πριν από τον γάμο. Τις τελευταίες δέκα μέρες μπορεί να γίνει μια ενυδάτωση ή κάποια θεραπεία λάμψης ώστε το δέρμα να δείχνει καθαρό δηλώνει η ίδια. Το νυφικό μακιγιάζ είναι κάτι ιδιαίτερο τονίζει η αισθητικός. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σκεφτεί μια νύφη είναι τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν από την μακιγιέζ να είναι καλής ποιότητας, αδιάβροχα και η βάση έχει μεγάλη σημασία να είναι πολύ καλή δηλώνει η κ. Χοτίδου. Επίσης ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί ως προς την επιλογή της αισθητικού. Απαιτείτε να είναι επαγγελματίας μας δηλώνει η ίδια. Η επιλογή των χρωμάτων που θα χρησιμοποιηθούν στο μακιγιάζ θα πρέπει να γίνεται βάση των χαρακτηριστικών της νύφης. Για παράδειγμα το χρώμα των μαλλιών, των ματιών ακόμα και της επιδερμίδας παίζουν σπουδαίο ρόλο στην επιλογή των χρωμάτων. Όπως επίσης και το σχήμα του προσώπου και των ματιών τονίζει η κ. Χοτίδου πτυχιούχος προσωπολογίας.
Τέλος συμβουλεύει όλες τις νύφες ότι δεν θα πρέπει οι επιλογές τους να επηρεάζονται από την μόδα. Να επιλέξουν το μακιγιάζ που ταιριάζει στην κάθε μια καλύτερα και έτσι θα καταφέρουν να αναδείξουν τα όμορφα χαρακτηριστικά τους.

 Hotidou Elenirodo Make Up Artist Beautycian Visagist3

 

 

 

 

 

 

Τηλέφωνο : 6974058856

Διεύθυνση : PERDIKA 88, Θεσσαλονίκη

Βρείτε την κ. Χοτίδου Ελένη-Ρόδω στο διαδίκτυο : Hotidou Elenirodo Make Up Artist Beautycian Visagist