ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΒΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ!!!

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΒΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ!!!

0 3687

Ένα σημαντικό κομμάτι στην γαμήλια τελετή είναι η ανταλλαγή δαχτυλιδιών. Έτσι η αναζήτηση για τις τέλειες βέρες θα πρέπει να είναι στις πρώτες προτεραιότητες του ζευγαριού!!! Που κυμαίνονται όμως οι τιμές και τι πρέπει να προσέξετε στην αγορά τους;

«Ένα ζευγάρι βέρες από λευκό ή χρυσό ξεκινάνε από 200 ευρώ. Συνήθως το κόστος κυμαίνεται στα 300-350 ευρώ» δηλώνει η Κ. Βέτσικα Μαριάνθη ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου Βέτσικα στην Μυτιλήνη. Προτείνω οι βέρες να είναι μονόχρωμες  λευκόχρυσες ή χρυσές γιατί οι άνδρες δεν μπορούν να φορέσουν βέρες με χρώμα μας λέει. «Η βέρα από τα παλιά τα χρόνια είναι χρυσή και το 90% των πελατών μας την προτιμούν. Ενώ στην αρχή τα περισσότερα ζευγάρια ενδιαφέρονται να αγοράσουν λευκόχρυσες στην συνέχεια καταλήγουν στο χρυσό γιατί δεν φαίνεται η αξία τους μου λένε» τονίζει η ίδια!!!

Τέλος όσο αφορά την ποιότητα των βερών η Κ. Βέτσικα δηλώνει πως θα πρέπει να υπάρχει μια απλή σφραγίδα 14 ή 18 καράτια, να έχει πιστοποίηση πως οι σφραγίδες είναι διπλές και να υπάρχει ο κωδικός του κράτους που αντιστοιχεί στον κατασκευαστή. Έτσι κατοχυρώνετε ο αγοραστής!!!

 Κόσμημα Βετσίκας

 

 

 

 

 

 

Τηλέφωνο : 2251026841, 6977843161

Διεύθυνση : ΕΡΜΟΥ 234,ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Email : marianthivetsika@gmail.com