ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ!!!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ!!!

Σε έναν γάμο είναι όλα προσεγμένα! Από το νυφικό χτένισμα μέχρι τα παπούτσια και από το φόρεμα μέχρι το μακιγιάζ. Αυτό όμως που πάντα εντυπωσιάζει μετά το νυφικό είναι σίγουρα το νυφικό χτένισμα. Τα χτενίσματα ποικίλουν ανάλογα με το αν τα μαλλιά είναι μακριά ή κοντά και βάση το σχήμα του προσώπου. Αυτό που πρέπει να κάνει μια υποψήφια νύφη είναι να επιλέξει σωστά τον τύπο χτενίσματος που της ταιριάζει και την αντιπροσωπεύει.

«Πολλές κοπέλες έρχονται επηρεασμένες από διάσημες γυναίκες και ζητάνε περίεργα πράγματα. Ο κομμωτής σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μιλήσει με την κοπέλα και να ξεκινήσουν πρόβες για να καταλήξει τη ταιριάζει στη προσωπικότητα της και να αποφύγει τυχόν υπερβολές και λάθη» τονίζει η κ. Λύτρα Αφροδίτη κομμώτρια και ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου ¨APHRODITE¨ με σπουδές και στην προσωπολογία!

Η νέα τάση λέει όχι στα αυστηρά χτενίσματα. Υπάρχουν κάποιες αγαπημένες τάσεις όπως  vintage αγαπημένη επιλογή των επωνύμων τον τελευταίο καιρό. Χαρακτηριστικά του οι χαμηλοί ανάλαφροι κότσοι σε συνδυασμό έντονων και εντυπωσιακών αξεσουάρ μας λέει η ίδια. Ωραία χτενίσματα υπάρχουν όμως και για κοντά μαλλιά!!! Μπορεί το χτένισμα να είναι ανέμελο και ταυτόχρονα επιβλητικό. Ταιριάζει με μια διακριτική τιάρα  ή κορδέλα νυφική. Δεν είναι απαραίτητα τα πρόσθετα μαλλιά. Την ημέρα του γάμου πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας δηλώνει η κομμώτρια.

6 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΛΥΤΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

1)Θα πρέπει πάντα να επιλέγετε επαγγελματία κομμωτή.

2)Δεν επιλέγουμε κομμωτή την τελευταία στιγμή. Τουλάχιστον 5 μήνες νωρίτερα.

3)Δεν αλλάζουμε κούρεμα και χρώμα στα μαλλιά μας τον τελευταίο μήνα!!!

4)Θα πρέπει να γίνουν  δυο ή τρία δοκιμαστικά πριν τον γάμο.

5)Δεν ξεχνάμε να κάνουμε θεραπεία αναδόμησης, λάμψης και αναζωογόνησης για να έχουμε μαλλιά υγιή και λαμπερά.

6)Μπορείς να ζητήσεις από τον κομμωτή σου δυο χτενίσματα.  Ένα για την ώρα του μυστηρίου και ένα ακόμη για την ώρα του τραπεζιού.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΥΤΡΑ1

 

 

 

 

 

 

Τηλέφωνο : 2251045101

Διεύθυνση : ΣΤΡΑΤΗ ΜΥΡΙΒΗΛΗ 27, ΜΥΤΙΛΗΝΗ

APHRODITE στο διαδίκτυο : Fb Afroditi Lytra