ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ….. ΚΟΣΜΗΜΑ….

ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ….. ΚΟΣΜΗΜΑ….

0 1974

Δυσκολεύεστε να διαλέξετε δώρο για ένα ανδρόγυνο…; Οι κορνίζες, οι ηλεκτρικές συσκευές και τα λουλούδια είναι από τα δώρα που συνήθως καταλήγουν στην ντουλάπα!!! Ποιος μπορεί όμως να κλειδώσει στο¨ χρονοντούλαπο¨ ένα δώρο όπως το κόσμημα….; Νομίζω κανείς… Ας μην ξεχνάμε και τα έθιμά μας….
« Τα έθιμα θέλουν οι γονείς του γαμπρού να παίρνουν στην νύφη ένα σετ κοσμήματα που αποτελείτε από τέσσερα κομμάτια κολιέ, βραχιόλι, σκουλαρίκια και δαχτυλίδι. Κάποιες φορές το συνδυάζουν και με ένα ρολόι» δηλώνει ο κ. Μυγιάκης Νίκος ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου ΜΥΓΙΑΚΗ Ο.Ε. στην Μυτιλήνη. « Αντίστοιχα οι γονείς της νύφης αγοράζουν για τον γαμπρό ένα ρολόι και ένα βραχιόλι» συνεχίζει. Μετά από πολύ καιρό επανέρχεται στην μόδα το ¨ κίτρινο¨ μας λέει και φεύγει σιγά σιγά το ¨λευκό¨ που το προτιμούν κυρίως τα νεαρά ζευγάρια.
Το κόστος ενός απλού σετ κυμαίνεται στα 1000-1200 euro και το ποιο ακριβό μπορεί να ξεπερνά τα 3000-4000 ευρώ που θεωρείτε η φθηνότερη τιμή για ένα σετ κατασκευασμένο από διαμάντια!!!
Σίγουρα η αγορά κοσμήματος αποτελεί μια ρομαντική ιδέα για δώρο γάμου και αν το ζευγάρι είναι φίλοι σας τότε ξέρετε και τι τους αρέσει περισσότερο!!!
ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ!!!

ΝΙΚΟΣ ΜΥΓΙΑΚΗΣ

 

 

 

 

 

 

Διεύθυνση: Ερμού 129, Μυτιλήνη
Τηλέφωνο: 22510-22633

Κόσμημα Μυγιάκης στο διαδίκτυο :

http://kosmimamigiakis.blogspot.gr/

Fb Κόσμημα Μυγιάκης