Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ…;

Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ…;

Σίγουρα την τέλεια εμφάνιση για την ημέρα του γάμου θα πρέπει να την εξασφαλίσει η νύφη η οποία είναι και η πρωταγωνίστρια… Αμέσως μετά ακολουθεί ο γαμπρός. Στην συνέχεια όμως την  προσοχή όλων θα τραβήξουν η μαμά και η πεθερά!!!! Η μητέρα του γαμπρού θα πρέπει να λάμπει από χαρά που παντρεύει τον μονάκριβό της το ίδιο και η μητέρα της νύφης θα πρέπει να είναι ακούραστη και πάντα χαμογελαστή πλάι της. Έτσι μανούλες και πεθερούλες ήρθε η ώρα να ανανεωθείτε γιατί έχετε πολύ δουλεία και πρέπει να δείχνετε όμορφες!!! Τι ποιο όμορφο όλη αυτή η χαρά να ολοκληρωθεί με ένα ρούχο;

«Το φόρεμα της μαμάς και της πεθεράς δεν πρέπει να είναι στο ίδιο χρώμα με αυτό που θα φορέσει η νύφη μετά τον γάμο. Αποκλείουμε το λευκό και το εκρού» δηλώνει η κ. Μουφλουζέλλη Μίνα έμπορος και ιδιοκτήτρια του καταστήματος ¨VENICE¨ στην Μυτιλήνη. «Τα χρώματα για το καλοκαίρι του 2015 θα είναι αυτό της άμμου, τα παστέλ ( ροζ και γαλάζιο) και τα μακριά και αέρινα φορέματα» συνεχίζει η έμπορος.

Η κ. Μουφλουζέλλη τονίζει πως οι γυναίκες που έχουν έναν ¨δύσκολο¨ σωματότυπο μπορούν να επιλέξουν μπλε χρώμα για το φόρεμά τους. Οι κύριες που έχουν πιο ¨εύκολο¨ σώμα υπάρχει μεγαλύτερη γκάμα σε χρώματα. Όσο αφορά το μήκος του φορέματος εξαρτάται από το ύψος της κυρίας και με τι αισθάνεται η ίδια άνετα. Καλό θα ήταν μια γυναίκα μεσαίου αναστήματος να επιλέξει το μάκρος της φούστας ως το γόνατο, οι πιο ψηλές γυναίκες δεν έχουν περιορισμό.

Τέλος αν ο γάμος γίνει σε κάποιο ξωκλήσι μπορεί το ντύσιμο να είναι απλό. Αν πάλι ο γάμος είναι επίσημος η Κ. Μουφλουζέλη προτείνει μέχρι και τουαλέτα!!!

Venice

 

 

 

 

 

 

Διεύθυνση:

  • ΕΡΜΟΥ 141, Μυτιλήνη
  • ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓ-ΕΙΡΗΝΗΣ 3-5, Μυτιλήνη

Τηλέφωνο: 2251029905, 2251048784