ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ. Η ΚΑΛΗ «ΝΕΡΑΙΔΑ» ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ…

ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ. Η ΚΑΛΗ «ΝΕΡΑΙΔΑ» ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ…

Μια γυναίκα δυναμική και ανεξάρτητη. Μητέρα δυο παιδιών. Ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα το 1985 με μια εταιρεία εισαγωγών και μεταφορών, το 2000 αποφάσισε να δημιουργήσει μαζί με εταίρους μια τεχνική εταιρεία κλιματισμού. Το 2009 όμως αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της. Έτσι έφυγε για την Αμερική για να παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας και συμβουλευτικής. Η ίδια δηλώνει πως σκοπός της ζωής της είναι να βοηθά τους συνανθρώπους της μέσα από τις προβλέψεις και της συνεδρίες της. Ο λόγος για την επιτυχημένη επιχειρηματία και παρουσιάστρια Βασιλειάδου Βαλεντίνη, η καλή «νεράιδα» όπως την αποκαλούν οι περισσότεροι. Ποιος είναι όμως ο λόγος  που τόσος πολύς κόσμος επισκέπτεται την κ. Βασιλειάδου;

Γιατί βρίσκουν την καλοσύνη, την ξεχασμένη επικοινωνία, την θετική ενέργεια, την πραγματική αγάπη, την ηθική και την τιμιότητα. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να κάνουμε πρόβλεψη αλλά μόνο συνεδρία όταν κάποιος έχει φτάσει στην ζωή του σε ένα τέλμα και δεν ξέρει να προχωρήσει, και με επισκέπτεται σαν σύμβουλο ζωής. Κάτι πολύ συνηθισμένο στην Αμερική. Τώρα πια μετά από τόσα χρόνια έχουμε πάρα πολλά περιστατικά οικογενειών που έχουν διορθώσει την ζωή τους σε σημαντικά προβλήματα που είχαν τονίζει η ίδια και συνεχίζει λέγοντας πως οι περισσότεροι είναι άνθρωποι απλοί, μορφωμένοι στην πλειοψηφία τους, αξιόλογοι, καταξιωμένοι στην δουλειά τους, υψηλού νοητικού επιπέδου. Άνθρωποι με σπουδές, γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, επαγγελματίες κλπ.  Μην απορείτε καθόλου γιατί είναι παγκοσμίως γνωστό και αποδεκτό ότι όλοι οι πετυχημένοι άνθρωποι είχαν και έχουν τον μελλοντολόγο και τον σύμβουλό τους. Ακόμη και η μυστική υπηρεσία της Αμερικής C.I.A έχει τον δικό της καταλήγει η γνωστή σύμβουλος. Την κ. Βασιλειάδου μπορείτε να τη βρείτε στο γραφείο της, ένα κέντρο πνευματικής αναζήτησης που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους. Επίσης μπορείτε να την απολαύσετε μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή «ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ» στα εξής τηλεοπτικά κανάλια:

  1. EXTRA THESSALONIKI.. Για την Κεντρική Μακεδονία και Χαλκιδική
  2. EXTRA 3  ΑΘΗΝΩΝ … Για την Αττική και περίχωρα  και Δορυφορικά
  3. TVS ΣΕΡΡΩΝ … Για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
  4. COSMOS TV  ILIA … Για όλη την Πελοπόννησο
  5. KOSMO TV ΙΩΑΝΝΙΝΑ … Για την Δυτική Ελλάδα και Ιόνιο

 

Τα θέματα της εκπομπής έχουν να κάνουν με καθημερινά προβλήματα και πως αντιμετωπίζονται.  Ανθρώπινες σχέσεις ,κακοτυχία και γλωσσοφαγιά που μας περιβάλει και πως προστατευόμαστε. Αυτογνωσία της δύναμης που έχουμε μέσα μας. Δυνατότητα απομάκρυνσης αρνητικής ενέργειας με αντίδοτο την θετική σκέψη, πίστη και θέληση. Στην διάρκεια της εκπομπής υπάρχει το τηλέφωνο επικοινωνίας όπου όλοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου καταλήγει η κ. Βασιλειάδου.

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 231 400 70 50 & 6951 106 266

e-mail: info@valentini-vasiliadou.com

H κ. Βασιλειάδου στο διαδίκτυο: 

http://www.valentini-vasiliadou.com/

Βαλεντίνη Βασιλειάδου – Ζώδια & Συμβουλές

Κέντρο Πνευματικής Αναζήτησης Βαλεντίνη Βασιλειάδου

Ζωδια και Συμβουλες

Βαλεντίνη Βασιλειάδου

Βαλεντίνη Βασιλειαδου Valentine Vasiliadou (Ζώδια και Συμβουλές) Google+

Βαλεντίνη Βασιλειαδου Valentine Vasiliadou Youtube

Valentini Vasiliadou twitter