ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ!!!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ!!!

Από  την αρχαιότητα μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία σημαντική εκδήλωση στην ζωή των ανθρώπων που να μην συνδυάζετε με άνθη!!! Βεβαία το κατ’ εξοχήν μυστήριο που συμπληρώνεται συνειρμικά με λουλούδια δεν είναι άλλο από τον γάμο.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιμεληθείτε τον στολισμό του γάμου μόνοι σας αφού δεν  επιλέξατε κάποιον επαγγελματία ,θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας για να αποφύγετε τυχόν λάθη!!!

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Κ. Κρεκούκια Μπάμπη ιδιοκτήτη και τεχνικό σύμβουλο στο ανθοπωλείο «ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ» στην Μυτιλήνη και του ζητήσαμε να μας δώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές για τον στολισμό της εκκλησιάς επιλέγοντας τα σωστά χρώματα στα λουλούδια.

Πρώτον η επιλογή των χρωμάτων πρέπει να είναι αρμονική και στην εκκλησία και στο κέντρο δεξίωσης. Επιλέγουμε ίδιο χρωματισμό.

Δεύτερον επιλέγουμε τα σωστά χρώματα ανάλογα με την εποχή που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο. Τους καλοκαιρινούς μήνες επιλέγουμε  γήινα χρώματα όπως το χρώμα της άμμου ή το λαχανί. Τους μήνες του χειμώνα προτιμάμε ζεστά χρώματα κόκκινο, καφέ , χρυσό και ασημί αν ο γάμος μας γίνει την περίοδο των Χριστουγέννων.

Τέλος ο κάθε χώρος απαιτεί των σχεδιασμό του .Θα πρέπει να ξέρουμε τη πηγαίνει σε κάθε χώρο και ανάλογα τοποθετούμε τα σωστά αντικείμενα. Για παράδειγμα σε έναν ρομαντικό χώρο θα επιλέξουμε ρομαντικά αντικείμενα π.χ. κεριά.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΡΕΚΟΥΚΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

Διεύθυνση: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 5 & ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ, Μυτιλήνη
Τηλέφωνο: 2251 037309

Ανθοπωλείο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ στο διαδίκτυο :

Fb Ανθοπωλείο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ