ΤΑ “MUST” ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΩΝ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΩΝ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

ΤΑ “MUST” ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΩΝ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΩΝ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

Ο χειμώνας έφτασε στο τέλος του και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε την άνοιξη με απίστευτη διάθεση. Άνοιξη και καλοκαίρι εποχές ποιο παιχνιδιάρικιες από τις άλλες , γεμάτες χρώμα και θετική ενέργεια!!! Αυτό σημαίνει στυλ ποιο ανάλαφρο και άνετο ακόμα και στο γαμπριάτικο κουστούμι!!!

Η μόδα στα γαμπριάτικα κουστούμια για άνοιξη-καλοκαίρι 2015 θέλει χρώματα όπως το μπεζ, μπλε και το διαχρονικό μαύρο σε συνδυασμό με λευκό πουκάμισο και γραβάτες με χρώμα τονίζει η Κ. Ορφανού Παναγιώτα πωλήτρια στο κατάστημα «BERTO LUCCI» στην Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με την ίδια το χρώμα της γραβάτας θα πρέπει να είναι ίδιο με αυτό της ανθοδέσμης.

Συνέχισε λέγοντας μας ότι οι άνδρες θα πρέπει να δίνουν μεγάλη προσοχή στην επιλογή του κουστουμιού. Μερικές από τις συμβουλές που ακούσαμε είναι οι εξής:

  1. Οι ανοιχτόχρωμοι άνδρες καλό θα είναι να επιλέγουν ανοιχτόχρωμα κουστούμια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η επιλογή ενός σκουρόχρωμου κουστουμιού θα αποτελέσει λανθασμένη επιλογή.
  2. Οι πιο μελαχρινοί να έχουν ως προτεραιότητα τα πιο σκουρόχρωμα κουστούμια.
  3. Τέλος ο συνδυασμός των παπουτσιών παίζει σημαντικό ρόλο! Επιλέγουμε ανοιχτόχρωμα παπούτσια σε ανοιχτόχρωμα ρούχα και σκούρα σε πιο σκούρους χρωματισμούς κουστουμιών.

Berto Luccy

 

 

 

 

 

 

Διεύθυνση: Ερμού 128, Μυτιλήνη
Τηλέφωνο: 2251044796