ΡΙΞΤΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΙΟΡΤΙΝΗ!!!

ΡΙΞΤΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΙΟΡΤΙΝΗ!!!

0 805

Ένας διασκεδαστικός και πρωτότυπος τρόπος για να γιορτάσετε το γάμο σας είναι η χρήση βεγγαλικών. Σε όλους αρέσουν τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά. Τα έχουμε συνδυάσει με μεγάλες γιορτές, επετείους και η στιγμή της ρίψης τους θεωρείται η κορύφωση μιας σημαντικής περίστασης.

Τα περισσότερα ζευγάρια ζητάνε τα βεγγαλικά να πέσουν στο κέντρο δεξίωσης την ώρα που χορεύουν δηλώνει ο κ. Βουλγαρέλλης Βαγγέλης υπεύθυνος της επιχείρησης «ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΠΕΛΑΣ» που βρίσκεται στο Παππάδο  Μυτιλήνης. Τα βεγγαλικά τα ρίχνουμε εμείς ή και το ίδιο το ζευγάρι. Δεν χρειάζεται καμία ειδική άδεια από την στιγμή που αγοράστηκαν νόμιμα. Έτσι η χρήση των βεγγαλικών μπορεί να γίνει από τον καθένα δηλώνει ο υπεύθυνος της επιχείρησης και συνεχίζει πως η χρήση τους είναι ασφαλές αρκεί να πληρούνται όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας. Θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και οργανωμένοι τονίζει ο ίδιος. Τα βεγγαλικά που προτιμούν οι περισσότεροι νεόνυμφοι είναι τα λεγόμενα ¨σιντριβάνια¨. Προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα και η χρήση τους μπορεί να γίνει σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο. Κόστος συγκεκριμένο δεν υπάρχει. Αν θέλεις μπορείς να ρίξεις βεγγαλικά για 100 ευρώ αλλά και για χιλιάδες ευρώ. Ανάλογα τι χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις συμπληρώνει ο κ. Βουλγαρέλλης.

Υπάρχουν κάποιοι που φοβούνται τον δυνατό θόρυβο που προκαλούν , κάποιοι άλλοι σηκώνουν το κεφάλι ψηλά στον ουρανό και θαυμάζουν το μοναδικό θέαμα που προσφέρουν. Απλά αναθέστε τη ρίψη τους σε εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι γνωρίζουν να τα χειρίζονται σωστά και τότε το θέαμα σίγουρα θα είναι ασφαλές και εντυπωσιακό.

 

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΜΑΘΙΕΛΛΗ2

Παιχνιδομπελλας στο διαδίκτυο : Fb Παιχνιδομπελλας

Διεύθυνση: ΠΑΠΠΑΔΟΣ, ΓΕΡΑΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Τηλέφωνο: 2251083875