ΠΡΟΙΚΑ….ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...

ΠΡΟΙΚΑ….ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!

Σε αρκετά μέρη στην χώρα μας (συνήθως χωριά) μέχρι και σήμερα έχουν το έθιμο λίγες μέρες πριν τον γάμο να επιδεικνύουν την προίκα της νύφης! Όσοι επισκέπτονται το σπίτι για να ευχηθούν αφήνουν τα δώρα τους και περνούν από στον χώρο του σπιτιού που βρίσκετε η προίκα για να την θαυμάσουν.

Σεντόνια, μαξιλαροθήκες, πετσέτες, κουρτίνες, κεντητά και όχι μόνο θεωρούνται απαραίτητα εφόδια για ένα νεαρό ζευγάρι για το ξεκίνημα του καινούργιου τους σπιτικού δηλώνει η κ. Φωτεινού- Αργυροπούλου Μαρία ιδιοκτήτρια του καταστήματος λευκών ειδών ΑΔΡΑΧΤΙ στην Μυτιλήνη. Η επιλογή στα υφάσματα γίνεται σύμφωνα με την μόδα ή σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία του ζευγαριού ή ακόμα και με την συμβουλή της μαμάς και της πεθεράς! Όπως μας δήλωσε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος πολλά νεαρά ζευγάρια επισκέπτονται το κατάστημα για να αγοράσουν λευκά είδη  με τους γονείς και τα  πεθερικά  καθώς τους βοηθούν οικονομικά και δίνουν τις δικές τους συμβουλές. Τα γήινα χρωματα και τα μίνιμαλ σχεδια είναι συνήθως στις πρώτες επιλογές των περισσοτέρων ζευγαριών ενώ υπάρχουν και κάποιοι που αναζητούν για το σπίτι τους χρώματα λίγο ποιο ιδιαίτερα τονίζει η κ. Φωτεινού-Αργυροπούλου Μαρία.

Όσο αφορά τα χρήματα που απαιτούνται αυτό έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του πελάτη. Μπορεί να «ντύσει» όλο το σπίτι οικονομικά και ποιοτικά  με 3000 ευρώ ή ακόμα και φθηνότερα αλλά και ακριβότερα καταλήγει η επιχειρηματίας.

 Αδράχτι1

 

 

 

 

 

 

 

 

Τηλέφωνο : 2251028546

Διεύθυνση : ΚΑΒΕΤΣΟΥ 29,ΜΥΤΙΛΗΝΗ