Η ΚΟΡΝΙΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ…

Η ΚΟΡΝΙΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ…

Η ΚΟΡΝΙΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ…

..τα φρύδια !

Έχετε παρατηρήσει πόσο πολύ τα φρύδια ενός συνομιλητή σας καθορίζουν την έκφραση του;  Ένα λάθος σχήμα δείχνει το βλέμμα κουρασμένο, τα χαρακτηριστικά του προσώπου άλλες φορές πιο άγρια ή αστεία, ενώ ηλικιακά μπορεί να <μεγαλώσει>

Όλες μας έχουμε, πειραματιστεί κατά καιρούς προσπαθώντας να βρούμε το κατάλληλο σχήμα. Το αποτέλεσμα συνήθως είναι μισοφαγωμένα φρύδια και μολύβια που προσπαθούν να καλύψουν τα κενά σε λάθος τόνο.

Φέτος όμως ετοιμάζεστε για τον γάμο σας, για την μέρα που θέλετε να είστε πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Και επειδή δεν αφήνουμε τίποτα στη τύχη, εντόπισα την κα. Κολώνη Μαρία, Permanent Tatoo Makeupartist, η οποία έλυσε όλες μου τις απορίες!!

Σε ποιες κοπέλες προτείνετε να κάνουν tatoo στα φρύδια και σε ποιες ηλικίες απευθύνεται ;

Το μακιγιάζ διάρκειας δεν έχει ηλικία προτείνετε σε όσους θέλουν να τονίσουν να διορθώσουν η να αλλάξουν το σχήμα στα φρύδια τους καθώς επίσης σε άνδρες κι γυναίκες με αραιά η καθόλου φρύδια!

Συνηθίζουμε να λέμε «Μπρος στακαλή τι είναι ο πόνος» …αλλά  θα θέλαμε να μάθουμε αν πονάει κ πόσο;

Χρησιμοποιούμε πάντα τοπική αναισθητική κρέμα οπότε δεν τίθεται θέμα πόνου

Πόση ώρα διαρκεί;

Ενα ολοκληρωμένο περιστατικό έχει διάρκειαπερίπου 2,5 ώρες συμπεριλαμβανομένης της μέτρησης και την ώρα αναμονής με την αναισθητική κρέμα.

 Υπάρχει μόδα στα φρύδια;

Πάντα λαμβάνουμε υπ’ οψην τα trends της εποχής αλλά αυτό που κυριαρχεί στον δικό μας χώρο είναι να ανά δείξουμε σε κάθε πρόσωπο τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά! Φυσικά, ένας πιστοποιημένος επαγγελματίας, Permanent Makeup artist έχει την εμπειρία και τη γνώση να προτείνει το καλύτερο

Τι διάρκεια έχει;

Η διάρκεια του permanent makeup εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.Συνήθως όμως, στον ενα με ενάμιση  χρόνο θα χρειαστεί ενα τόνισμα

 Τι πρέπει να προσέξουμε πριν προχωρήσουμε?

Αρχικά, να έχουμε επιβεβαιώσει ότι υπάρχει εξειδίκευση από τον άνθρωπο που θα μας αναλάβει. Να χρησιμοποιείτε δερμογράφος για απόλυτο έλεγχο της βελόνας και τέλος τα pigments (χρωστικές ουσίες) να είναι πιστοποιημένα – εγκεκριμένα  από τους ευρωπαϊκούς κι ελληνικούς οργανισμούς!

Το κόστος είναι εφικτό ;

Value for money είναι το κλειδί κι αυτό νομίζω είναι που ενδιαφέρει τον καταναλωτή.

 

Η Κολώνη Μαρία είναι Αισθητικός –  Κοσμετολόγος  του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης , PMU Artist and Trainer.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ MERRYWEDDINGMAGAZINE

ΕΧΟΥΝ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ PERMAMENT MAKEUP ΦΡΥΔΙΑ Ή ΧΕΙΛΗ!!!

Κλείστε τώρα ένα δωρεάν ραντεβού, για να πάρετε συμβουλές σχετικά με το τι ταιριάζει σε εσάς τις ίδιες!!

 

MariaColoni

Tel. 6947442288

A. Τσιμισκή 99, 4ος όροφος