Παραγαμπράκια

Παραγαμπράκια

0 384

Έχετε αποφασίσει να έχετε στο γάμο σας, τον ανιψιό σας μαζί με το βαφτιστήρι του καλού σας! Πολύ ωραία ιδέα! Για να είναι όμως ωραία και η κατάληξη, πρέπει να προσέξετε κάποια πράγματα, που ίσως δεν είχατε σκεφτεί μέχρι τώρα!!

Είναι σημαντικό να είναι σε ηλικίες που να μπορείτε να συνεννοηθείτε μαζί τους! Φανταστείτε, να μην συμφωνούν στο να είναι απλά κοντά σας, αλλά να τρέχουν στο διάδρομο της εκκλησίας ή ακόμα χειρότερα να μαλώνουν μεταξύ τους!! Οπότε πρέπει να μπορούν να καταλάβουν το ρόλο που έχουν καθώς επίσης να υπάρχει πάντα ένα άτομο που να βάλει την τάξη αν χρειαστεί.

Καλό είναι να μην έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, όπως επίσης, αν υπάρχουν παρανυφάκια να είναι εξίσου κοντά στις ηλικίες.

Το ντύσιμό τους πρέπει να είναι απαραίτητα όμοιο! Αν όχι ακριβώς το ίδιο κουστουμάκι, τότε στον ίδιο τόνο χρώματος. Τα αξεσουάρ δεν χρειάζεται να είναι ίδια, μόνο το χρώμα τους! Για παράδειγμα θα μπορούσε να φορέσει το ένα γραβάτα και το άλλο παπιγιόν ή φουλάρι! Αν είστε λάτρης της ομοιομορφίας, μια μπουτονιέρα με λουλουδάκια στο πέτο των μικρών σας συνοδών είναι μια σικ επιλογή!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Ενημερωθείτε για τις τιμές και για όλα τα σχέδια που διαθέτουμε!

SIMILAR ARTICLES

0 376

0 429

0 329