Κουμπάρα – Παράνυμφοι

Κουμπάρα – Παράνυμφοι

Σε ένα γάμο, το πρόσωπο που περιμένει όλος ο κόσμος να δει, είναι η νύφη με… το νυφικό της! Αμέσως μετά στρέφονται στην κουμπάρα! Ξεκινάνε με την απορία ποιά είναι και καταλήγουν στο τι φοράει…!! Εννοείτε πως κατά το μυστήριο του γάμου και πολύ περισσότερο αν ακολουθήσει δεξίωση, έχουν απλόχερα το χρόνο να εξετάσουν με κάθε λεπτομέρεια και τους συγγενείς!!

Τα σχόλια και τα αδιάκριτα βλέμματα είναι αναπόφευκτα και γιατί όχι, επιθυμητά, μια που πόσες φορές παντρεύουμε κάποιο δικό μας? Δώσατε χρόνο και χρήμα για την εμφάνισή σας! Δεν αξίζετε και εσείς να συγκεντρώσετε τα flash των καλεσμένων? Φυσικά! Αρκεί να είναι θετικά! Βλέμματα θαυμασμού και όχι πικρόχολα σχόλια…

Κάντε μια προσεγμένη εμφάνιση που σας κολακεύει. Έντονο ή διακριτικό χρώμα, μάξι ή κοντό, αυτό που μετράει είναι να σας κάνει να νιώθετε απλά… Θεές! Μην ξεχνάτε πως είμαστε αυτό που εκπέμπουμε!

Η Merry Weddings, έχει μια μεγάλη συλλογή, για όλα τα γούστα! Στην προσωπική μας συνάντηση θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει συνδυάζοντάς το με τα σωστά αξεσουάρ, για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση…που θα εντυπωσιάσει!